Begeleiding

Begeleiding voor ouders

Begeleiding voor ouders van hoogsensitieve kinderen: heb je vragen over de opvoeding? Gerarda van der Veen richt zich op de afstemming tussen ouders en kind of tussen kind en omgeving (school, vriendjes, enzovoort). In een adviesgesprek geeft ze aan hoe die afstemming verbeterd of verfijnd kan worden en gaat ze uitgebreid in op de vragen die je hebt of de problemen die zich voordoen.

Foto van Gerarda van der Veen

Gerarda van der Veen (1968) is oprichter van LiHSK en auteur van meerdere boeken over hoogsensitieve kinderen. Ze heeft zo’n 20 jaar ervaring met hoogsensitiviteit en aanverwante onderwerpen: hoogbegaafdheid, ADHD, autisme, angsten, PTSS, spiritualiteit, executieve vaardigheden. Ze ontwikkelde de visie van LiHSK zoals weergegeven op deze website, en kwam onlangs met de zienswijze van de AAN/UIT-factor, die bij veel kinderen ten grondslag ligt aan moeilijkheden binnen gezin of op school.

Gerarda geeft geen algemene tips en trucs. Ze zet haar intuïtie en ervaring in om ouders inzicht te geven in de persoonlijkheid en de behoeften van hun kind, alsook vastgelopen situaties (thuis, op school) uit te pluizen op de juiste oorzaak. Zo kan ze vaak een verrassende, nieuwe kijk geven op problematiek die elders niet gezien of niet begrepen wordt. Om haar intuïtie optimaal in te kunnen zetten is een consult uitsluitend telefonisch (bijkomend voordeel: je kunt snel geholpen worden) en kost € 60 voor een uur.

Via onderstaand contactformulier kun je een afspraak maken en je situatie uitleggen.

Contactformulier