Begeleiding 2

Coach hoogsensitiviteit voor kinderen en jongeren

Zoek jij een coach hoogsensitiviteit? Heb jij vragen over de gevoeligheid van je kind? Marysia van der Veen helpt je kind om zichzelf te leren zijn. Ze kan vaststellen of er sprake is van hoogsensitiviteit, geeft uitleg over de eigenschap en heeft tips voor een prettige omgang met elkaar binnen het gezin.

Marysia van der Veen

Marysia (2000) is coach hoogsensitiviteit, met een basis als toegepast psycholoog. Ze heeft ervaring met hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, faalangst, prestatiedruk, muziek en creativiteit. Marysia volgt de visie van LiHSK, zoals weergegeven op deze website, en heeft ervaring met zowel hoogsensitief als hoogstimulatief gedrag. Voor tieners en jongeren kan Marysia als peercoach een buddy of gesprekspartner zijn, of gewoon iemand om mee te sparren.

Ouders en kind, of tieners/jongeren (met of zonder ouders) zijn welkom voor een persoonlijk gesprek, locatie Winthontlaan (Westraven) te Utrecht (specifieke gegevens volgen als een afspraak is gemaakt) of voor een online consult. Een persoonlijk gesprek op locatie is € 85, een gesprek online € 60.

Via onderstaand formulier kun je een vraag stellen aan Marysia of een afspraak met haar maken.

Contactformulier