Inspiratiegroep

Inspiratiegroep ‘Het hoogstimulatieve kind’

Vanuit je eigen huis ouders ontmoeten die net zo’n kind hebben als jij, én heel veel leren over hoogstimulatief gedrag

LiHSK organiseert een traject van online bijeenkomsten rondom het boek ‘Het hoogstimulatieve kind’. Samen met andere ouders krijg je kennis en uitleg van hoogstimulatief gedrag, er is ruimte om vragen te stellen over je eigen situatie én je kunt in gesprek met andere ouders over wat zij meemaken met hun hoogstimulatieve kind en hoe zij situaties oplossen.

Onderwerpen inspiratiegroep

Het gaat om 5 online bijeenkomsten (via Teams), op woensdagavonden in april en mei 2023, van 20:00 tot 21:30 uur. Dit zijn de onderwerpen:

  1. Kennismaking en uitleg hoogsensitief/hoogstimulatief
  2. De vijf kenmerken van hoogstimulatief gedrag
  3. Hoe zorg je ervoor dat een kind luistert, zodat de sfeer in huis goed blijft?
  4. Het stappenplan, om je kind te leren met lastige situaties om te gaan
  5. Eigen inbreng en evaluatie

Je betaalt € 260, dat is dus slechts zo’n € 50 per avond. Dit bedrag geldt voor één huishouden, wat betekent dat je zelf kunt kiezen of je alleen of samen met je partner online gaat. Je kunt ook afwisselen, dus de ene keer doe jij mee, de andere keer je partner.

Het boek Het hoogstimulatieve kind.

Genoemde prijs is inclusief het boek Het hoogstimulatieve kind van Gerarda van der Veen. Heb je dit boek al in je bezit, dan betaal je € 245.

De inspiratiegroep zal worden geleid door Marysia van der Veen. Zij is als ervaringsdeskundige hoogsensitiviteit en toegepast psycholoog verbonden aan LiHSK. De dagen van de bijeenkomsten in 2023: 19 april, 26 april, 10 mei, 17 mei, 24 mei (reservedatum: 31 mei).

Interesse?

Vul onderstaand formulier in. Je ontvangt dan een factuur met een betaallink. Nadat je het bedrag hebt voldaan is je inschrijving definitief. We vinden het belangrijk dat er in de online bijeenkomsten genoeg ruimte is voor iedereen om mee te doen, daarom hanteren we een maximum aantal deelnemers van 9 (huishoudens). Wees er dus snel bij!

AANVRAAGFORMULIER

    Ik doe graag mee met de Inspiratiegroep 'Het hoogstimulatieve kind'

    Ik ontvang een factuur/betaallink voor: