Workshops

Workshop
‘Het hoogstimulatieve (druk-gevoelige) kind’

Datum: vrijdag 14 september 2018
Tijd: 13.00 – 16.30 uur
Locatie: Barchman Wuytierslaan 10, 3818 LH Amersfoort

hoogstimulatief kindInformatie

Deze workshop is voor ouders met een kind dat hooggevoeligheid combineert met druk en emotioneel intens gedrag (hoogstimulatief is). Je kind is gevoelig, hulpvaardig, sociaal en spontaan, maar kan ook moeilijk te corrigeren zijn. Hij lijkt niet te willen luisteren en reageert met boze buien. Op school heeft hij mogelijk moeite met concentreren, met stil zitten en verstoort nogal eens de les. Je hebt al van alles geprobeerd, maar je kind blijft ‘de baas spelen’ in huis.

In deze workshop krijg je inzicht in wat hoogstimulatief gedrag is en wat je kunt doen om weer invloed te krijgen op de dynamiek in huis. De workshop wordt gegeven in een groepsgrootte van maximaal 8 deelnemers, zodat er voldoende gelegenheid is om persoonlijke ervaringen te bespreken.

Kosten

Deelname aan deze middag bedraagt € 135,- (incl. BTW). Dit is inclusief het boek ‘Het hoogstimulatieve kind’ van Gerarda van der Veen (te ontvangen op de dag van de workshop). Komen ouders samen dan ontvangen zij een korting van € 45,- en betalen gezamenlijk € 225,- (incl. BTW).

Docent

Henk-Jan van der Veen is mede-oprichter van het Landelijk informatiepunt Hoog Sensitieve Kinderen (LiHSK). Hij heeft jarenlange ervaring in het coachen van hooggevoelige kinderen en hun ouders.

Aanmelden

Vul onderstaand contactformulier in. Vervolgens ontvang je een factuur en na betaling daarvan is je aanmelding definitief.

Contactformulier:

 

Annulering

Bij annulering tot een week voordat de workshop plaatsvindt is 30% van de deelnamekosten verschuldigd. In geval van annulering binnen een week voordat de workshop plaatsvindt is een deelnemer de volledige deelnamekosten verschuldigd, tenzij – naar het oordeel van LiHSK – zwaarwegende bijzondere omstandigheden gehele of gedeeltelijke kwijtschelding rechtvaardigen. Annulering dient altijd per e-mail of aangetekende brief te geschieden.